Introductieworkshop: Zelfexpressie met een Beelddagboek (Artjournaling)


In een beelddagboek kun je spelen met verschillende materialen en technieken. Dit wordt ook wel ‘artjournaling’ genoemd. Het is een boekje om in te reflecteren, dromen, ordenen, herinneren, spelen en fantaseren op een laagdrempelige en plezierige manier. Dat is tijd nemen voor jezelf, en op creatieve wijze aandacht geven aan wat er binnen in jou leeft, wat je mooi vindt en wat je inspireert. Het kan helend werken om dit allemaal ook buiten jezelf een plekje te geven op het papier.  

 

Het hoeft niet persé mooi te worden, dat geeft juist ruimte om te experimenteren en je eigen stijl te ontdekken. Belangrijker is dat je er plezier aan beleeft. Je kunt er naar hartenlust in schilderen, plakken, tekenen, schrijven, stempelen en meer. Je hebt geen ervaring of speciaal talent nodig. Het neemt niet veel plek in en je kunt het overal meenemen. Leuk voor de zomervakantie!

 

Laat je creativiteit stromen en verras jezelf met de kunstzinnige pagina’s die jij gaat creëren. Gun je creativiteit nu een boost en doe mee met deze leuke tweedelige introductieworkshop!

 

Deze introductieworkshop wordt georganiseerd door De Zonneboom in Leiden en bestaat uit 2 lessen op vrijdagochtend. Grijp je kans en geef je snel op via info@zonneboom.nl of bel 071- 5123137

 

Tekenen, schrijven, schilderen en plakken, alles kan in een kunstzinnig boekje

 

Ontdek hoe leuk en inspirerend het is om in je beelddagboekje te werken!

 

 

  • 2 lessen (inclusief materialen, eigen penselen meenemen)
  • Data: vrijdag 12 en 19 mei 2023
  • Tijd: 10.00 - 12.30 uur
  • Inclusief koffie/thee
  • Kosten: € 67,50 (inclusief BTW en materiaal)
  • Locatie - Atelierruimte van De Zonneboom, De Laat de Kanterstraat 5, Leiden
  • 071-5123137 of mail info@zonneboom.nl